Batmanda AK Kadınlar Ormanı Projesi

Batmanda AK Kadınlar Ormanı Projesi (Fotoğrafta)


BATMAN (A.A) - AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığınca ülke genelinde başlatılan AK Kadınlar Ormanı Projesi kapsamında Batmanda 23 bin fidan dikilecek.
     AK Parti Batman Kadın Kolları Başkanı Şaziye Gündüz, yaptığı açıklamada, Orman ve Su İşleri Bakanlığının desteğiyle Türkiye genelinde başlatılan proje kapsamında Batmanda 23 bin fidanı toprakla buluşturacaklarını söyledi.
     Gündüz, AK Parti Kadın Kollarının 3 milyon 500 bin üye sayısıyla, dünyanın en fazla üyesi olan örgütlü kadın hareketi olduğunu ifade ederek, Biz yalnızca siyaset yapmıyor, toplumu bilinçlendirmek, bilgilendirmek, sosyal alanda topluma faydalı kazanımlar sağlamak için projeler yürütüyoruz. AK Kadınlar Ormanı Projesi, her bir kadın üyeye bir fidan dikmek için hayata geçirildi. Bir Ağaç Bin Nefes, Bir Kadın, Bin Umut sloganıyla yola çıktık ve hedefimiz kaybettiğimiz ormanları yeniden canlandırarak çevreye katkı sağlamaktır. Ülkemizin dört bir yanını insanların dinlenip, piknik yapabilecekleri alanlara dönüştürmek istiyoruz dedi.
     Gündüz, projede emeği geçenlere teşekkür etti.
    
     Muhabir: Yılmaz Ekinci / Sema Kaplan
     Yayıncı: Necdet Doğruyol
<< Önceki Haber Batmanda AK Kadınlar Ormanı Projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER