Bayburtta 7 engelliye akülü araba verildi

Bayburtta 7 engelliye akülü araba verildi


BAYBURT (A.A) - Bayburtta, 7 engelliye akülü araba hediye edildi.
     Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından ihtiyaç sahiplerine verilmek üzere gönderilen akülü arabalar, Türk Dünyası Parkında düzenlenen törenle sahiplerine teslim edildi. Törene, Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, AK Parti Bayburt İl Başkanı Yusuf Elçi, Türkiye Sakatlar Derneği Bayburt Şube Başkanı Aydın Soysal, Türkiye Beyaz Ay Derneği Bayburt Şube Başkanı Serhat Kılıç ile akülü arabaların sahipleri ve aileleri katıldı.
     Polat, burada yaptığı konuşmada, belediye olarak yapılan hizmetlerde engelli vatandaşların ihmal edilmediğini ve bu konuda bir farkındalık oluşturmaya çalıştıklarını söyledi.
     İstendiği zaman engellerin aşılabileceğini ifade eden Polat, şunları kaydetti:
     Belediye olarak empati kurarak, engelli vatandaşlarımızın yerine kendimizi koyarak ve onlara nasıl daha yüksek yaşam standardı sağlayabiliriz diye düşünüyoruz. Gerek yürüme engelli, gerekse görme engelli vatandaşlarımız için yaptığımız hizmetlerde bu düşüncelerimizi de hayata geçiriyoruz. İstiyoruz ki bu caddeleri, sokakları paylaştığımız herkes mutlu olsun, mümkün olduğu kadar engellere takılmadan hayatını devam ettirsin.
     Konuşmaların ardından 7 engelliye akülü arabaları teslim edildi.
    
     Muhabir: Fatih Mehmet Özcan
     Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır
<< Önceki Haber Bayburtta 7 engelliye akülü araba verildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER