Bayburt Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi

Bayburt Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi yeni binasına taşındı


BAYBURT (A.A) - Bayburt Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi yeni binasına taşındı.
     Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinin yeni binasında hizmet vermeye başlaması dolayısıyla düzenlenen tanıtım toplantısına, Bayburt Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Hulki Aşır, İdari ve Mali İşler Başkanı Fatih Duran, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Mahmut Memiş katıldı.
     Hulki Aşır, yaptığı konuşmada, yeni binada, 13 ünite ile halka hizmet etmeye devam edeceklerini belirterek, 40 personelin daha iyi ve daha güleryüzlü hizmet anlayışı ile merkezimiz, son sistem sterilizasyon ünitesi, panoramik ve RVG röntgen cihazları ile tüm ağız ve diş hastalıklarında saat 23.00e kadar halkımıza yüksek kalitede sağlık hizmeti sunacak. Amacımız ilimizdeki tüm sağlık tesislerini uluslararası standartlara taşımak ve ülkemize örnek sağlık kuruluşları haline getirmek diye konuştu.
     Halkın sağlık sistemine duyduğu güveni boşa çıkarmamak için tüm sağlık çalışanları olarak gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceklerini kaydeden Aşır, en kısa sürede evde bakım gerektiren hastalar için de mobil ağız ve diş sağlığı hizmeti vermeye başlayacaklarını söyledi.
    
     Muhabir: Abdulkadir Nişancı
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Bayburt Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER