Bayburt PTT binası yenilenecek

Bayburt PTT binası yenilenecek


BAYBURT (A.A) - Bayburt PTT Başmüdürü Yılmaz Demir, ihtiyaca cevap veremeyen mevcut hizmet binasının yıkılarak yerine yeni bina yapımına 2014 yılında başlanacağını bildirdi.
     Demir, yaptığı açıklamada, Bayburt PTT Merkez Müdürlüğü binasının küçük ve yetersiz olması nedeniyle yıkılarak 3 katlı daha büyük bir binanın yapılmasının uygun görüldüğünü belirtti.
     Yeni binanın yapımına 2014 yılında başlanacağını ifade eden Demir, Ayrıca halkımıza daha iyi hizmet verebilmek adına Demirözü ve Aydıntepe PTT binaları, PTT Bank konseptine uygun olarak dizayn edilmiş ve birer adet PTT matik kurulmuştur dedi.
     Doğalgaz fatura tahsilatına da başlayacaklarını kaydeden Demir, Bayburt PTT Merkez Müdürlüğümüz ve bağlı iş yerlerinde ilimizde bulunan doğalgaz faturalarının tahsil edilmesi için AKSA Doğalgaz Dağıtım AŞ ile protokol imzalanmış olup, en kısa zamanda iş yerlerimizce fatura tahsilat işlemine başlanacaktır. Otoyollar ve köprülerden geçiş için Hızlı Geçiş Sistemi (HGS) etiketi satış ve sözleşme işlemleri tüm iş yerlerimizce yapılmaktadır diye konuştu.
    
     Muhabir: Fatih Mehmet Özcan
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Bayburt PTT binası yenilenecek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER