Bayramda trafik denetimi artacak

Bayramda trafik denetimi artacak


MERSİN (A.A) - Mersin Emniyet Müdürlüğünün şehir içi ve şehirler arası yollarda trafik yoğunluğu göz önünde bulundurarak denetimleri artıracağı bildirildi.
     Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, vatandaşların tatil süresince huzur ve güven içerisinde seyahat etmeleri amacıyla bayram tatili süresince alışveriş merkezlerinin bulunduğu yerlerde, otobüs terminali ile çevre yolu üzerinde, şehir içi ve şehirler arası yollarda trafik yoğunluğu göz önünde bulundurularak denetimler artırılacak.
     Özellikle otobüs terminaline giriş ve çıkış yaparak şehirler arası yolcu taşımacılığı yapan araçlar üzerinde yapılacak denetimlerde zorunlu mali mesuliyet ve ferdi kaza koltuk sigortaları, fenni muayene durumları, lastik diş derinlikleri, şoförlerin alkolü olup olmadıkları, sürücü belgeleri, araç kullanma sürelerine riayet edip etmedikleri ve mesleki yeterlilik belgesine sahip olup olmadıkları titizlikle kontrol edilecek.
     Arıza ve eksiklikleri tespit edilen araçların eksikliği tamamlandıktan sonra yola devam etmelerine izin verilirken, yolculara da bilgilendirme yapılacak.
    
     Muhabir: Mustafa Çiftçi
     Yayıncı: Ali Güreli
<< Önceki Haber Bayramda trafik denetimi artacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER