Bayramiçten kısa kısa

Bayramiçten kısa kısa -Belediyeye yeni araçlar alındı


ÇANAKKALE (A.A) - Bayramiç Belediyesi, araç filosuna 3 yeni araç daha kazandırdı.
     Bayramiç Belediyesi, hizmetlerde kullanılmak üzere 1 adet minibüs, 1 adet kamyonet ve 1 adet portif satın aldı.
     Araçlar, belediye önünde kesilen kurbanın ardından hizmete girdi.
     Belediye Başkanı İsmail Sakin Tunçer, yaptığı açıklamada, belediye hizmetlerinin daha hızlı ve fazla yapılabilmesi için hizmet aracı ve ekipman alımlarını sürdürdüklerini söyledi.
     Hizmet araçlarının yenilenmesinin yanı sıra ihtiyaç duyulan yeni hizmet aracı alımlarını da sürdürdüklerini belirten Tunçer, Her geçen gün teknoloji ilerliyor. Daha güçlü, az yakıt harcayarak daha fazla hizmet elde edilen makineleri alarak, belediyemizin hizmetlerini artırıyoruz, az yakıtla çok iş yapıyoruz dedi.
    
     -Okul bizim yuvamız projesi
    
     Bayramiç Gazi Ortaokulu tarafından öğretmen, öğrenci ve velilerin katılımıyla başlatılan Okul Bizim Yuvamız projesi çerçevesinde toplanan yardımlar ihtiyaç sahiplerine dağıtılmaya başlandı.
     Projeyi hayata geçiren yürütme kurulundaki öğretmenler Zuhal Demir, Nilay Oğral, Serap Akar ve Esra Ertürk, evlerdeki ihtiyaç fazlası giyecek, ayakkabı, oyuncak gibi eşyaların bir kenarda bekletilmesi yerine bunları toplayarak ihtiyaç sahibi öğrenci ve ailelere verilmesi amacıyla projeyi hayata geçirdiklerini belirtti.
     Öğretmenler, toplanan bin parça ürünün ihtiyaç sahiplerine verilmek üzere okulda depolandığını ifade ederek, eşyaları, duyuru yaptıktan sonra dağıtacaklarını kaydettiler.
    
     Muhabir: Sabahattin Sallama / Fikriye Susam Uyar
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber Bayramiçten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER