BBPden emniyet müdürlüğüne ziyaret

BBPden emniyet müdürlüğüne ziyaret


KAYSERİ (A.A) - BBP Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) üyeleri, Kayseri Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti.
     MKYK üyeleri Hüseyin Döngel, Abdullah Apaydın, İl Başkanı Bekir Yaşar Soğman ve ilçe başkanları, İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydını makamında ziyaret etti.
     Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Aydın, Kayserinin huzurlu ve çalışan bir şehir olduğunu, görünüşüyle de bir Avrupa kentinden farksız olduğunu söyledi.
     Mesai arkadaşlarıyla şehrin güvenliğini sağlama konusunda titiz bir çalışma yürüttüklerini belirten Aydın, Dış güçler ülkemizin güvenliğini ve huzurunu bozan birtakım faaliyetler sürdürüyor. Türkiye güçlü bir devlettir, terör belasının üstesinden milletçe geleceğiz. Bu milleti bir arda tutan ortak payda ve değere hissi yaklaşımlarla değil, gerçekçi bir gözle sahip çıkıldığı zaman bu oyun bozulacaktır dedi.
     MKYK Üyesi Döngel ise, ülke güvenliğinin ve huzurunun teminatı olarak emniyet camiasını ve askeri güçleri gördüklerini kaydetti.
     Emniyet teşkilatının sınırsız mesai yaptığını ifade eden Döngel, Her türlü tehlikeye karşı kendini siper eden emniyet güçlerimize Allah yardım etsin. BBP olarak biz emniyet camiasının özlük haklarının ve maaşlarının iyileştirilmesini istiyoruz. Bu konuyla ilgili talepleri de İçişleri Bakanlığına ilettik diye konuştu.
    
     Muhabir: Esma Aygün
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber BBPden emniyet müdürlüğüne ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER