BBP Genel Başkan Yardımcısı Hasan Hüseyin

BBP Genel Başkan Yardımcısı Hasan Hüseyin Bozok: -BBPnin AKP ile alakalı en ufak bir hesabı yok


GAZİANTEP (A.A) - Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Hasan Hüseyin Bozok, partisinin AK Parti ile alakalı en ufak bir hesabının olmadığını söyledi.
     Bozok, BBP Gaziantep İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, teşkilatla ilgili çalışmalar yapmak üzere kente geldiğini söyledi.
     Bazı basın yayın kuruluşlarında BBPnin de AK Partiye katılacağı yönünde haberler bulunduğunu ifade eden Bozok, BBPnin AKP ile alakalı en ufak bir hesabı yok. BBPnin ne programında ne hedefinde var. BBP, diğer siyasi partiler gibi değil. BBP bir fikir, bir ideoloji ve bir dava hareketidir. Her şeyden önemlisi bir proje hareketidir. Onun için BBP, 19 yıldır bugüne kadar nasıl geldiyse bundan sonra da siyasetine devam edecektir diye konuştu.
     Bozok, bir gazetecinin AK Parti ile HAS Partinin bütünleşmesine yönelik teklifi nasıl değerlendirdiği sorusu üzerine ise HAS Parti, Saadet Partisi ve AK Partinin aynı tabanın insanlarından oluştuğunu ifade ederek, BBPnin asla ve asla AKP ile birleşme gibi bir durumu söz konusu değildir. Biz yolumuza devam ediyoruz şeklinde konuştu.
     Türkiyenin bir çok meselesi olduğuna dikkati çeken Bozok, Hükümetin dış politikada da başarılı olamadığını öne sürdü.
     Bozok, eski BBP Genel Başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlunun hayatını kaybettiği helikopter kazasıyla ilgili olarak da gelişmeler olduğunu aktararak, Bedeli ne olursa olsun, sonuna kadar takipçisi olacağız diye konuştu.
    
     Muhabir: Orhan Çiçek / Sevil Çelik
     Yayıncı: İsmail Fidan
<< Önceki Haber BBP Genel Başkan Yardımcısı Hasan Hüseyin Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER