BBP Genel Başkan Yardımcısı Şenliler:

BBP Genel Başkan Yardımcısı Şenliler: -İktidar adaletli olmak, ismiyle müsemma davranmak istiyorsa 12 Eylülden kalan Siyasi Partiler Yasasını ve Seçim Kanununu değiştirmeli


ANTALYA (A.A) - Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Selahattin Şenliler, iktidarın Siyasi Partiler ve Milletvekili Seçimi Kanununu değiştirmesi gerektiğini söyledi.
     Partisinin Manavgat İlçe Teşkilatını ziyaret eden BBP Genel Başkan Yardımcısı Selahattin Şenliler, burada yaptığı konuşmada, Mevcut Siyasi Partiler Yasasının ülkeyi ileri demokrasiye değil, liderler sultasına götürdüğünü iddia etti.
     Şenliler, İktidar adaletli olmak, ismiyle müsemma davranmak istiyorsa 12 Eylülden kalan Siyasi Partiler Yasasını ve Seçim Kanununu değiştirmeli. Ayrıca partilere yapılan hazine yardımları da derhal durdurulmalıdır. Hiçbir ileri demokratik ülkede siyasi partilere yardım yapılmaz dedi.
     İsrailin Gazzeye yönelik saldırılarına da değinen Şenliler, saldırıları nefret ve şiddetle kınadıklarını belirterek, gelecek hafta parti olarak Mısır ve Gazzeye gideceklerini bildirdi.
    
     Muhabir: Mustafa Taş / Bekir Bektaş
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber BBP Genel Başkan Yardımcısı Şenliler: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER