Beko Basketbol Ligi

Beko Basketbol Ligi -Olin Edirne takım kaptanı Yarangüme: -"Kalan maçlarda en iyi şekilde mücadele edip sezonu mutlu bir şekilde kapatmak istiyoruz"


EDİRNE (A.A) - Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Olin Edirnenin takım kaptanı Bekir Yarangüme, kalan maçlarda en iyi şekilde mücadele edip sezonu mutlu bir şekilde kapatmak istediklerini belirtti.
     Yarangüme, AA muhabirine yaptığı açıklamada, TOFAŞ ile deplasmanda oynadıkları maçı kazanarak ligde kalmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
     Ligdeki son 2 maçta rahat bir mücadele sergileyeceklerini anlatan Yarangüme, "Son 2 maçta ligde kalma stresi hissetmemek bizim için ve Edirne halkı için çok iyi oldu. Önümüzdeki 2 maçta, sezon boyunca daha az süre bulan oyuncularımız oynama şansına sahip olacaktır. Kalan maçlarda en iyi şekilde mücadele edip sezonu mutlu bir şekilde kapatmak istiyoruz" dedi.
     Oyunculardan Filip Videnov da zor bir sezon geçirdiklerini, TOFAŞ karşısında aldıkları galibiyetle sezonu mutlu bitirdiklerini ifade etti.
     Birçok maçı yakın skorlarla kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını dile getiren Videnov, "Saha içinde ve dışında da problemlerimiz oldu ama TOFAŞ maçını kazanarak, sezonu mutlu bitirdik. Fenerbahçe ve Pınar Karşıyaka maçları bizim için önemli değil. Bu maçları baskı altında oynamayacak olmamız güzel. Taraftarlarımız için izlemesi güzel maçlar olacağını düşünüyorum. Fenerbahçeye karşı oynamak her zaman güzel. Umarım yarın da güzel bir maç olur" diye konuştu.
    
     Muhabir: Gökhan Balcı / Salih Baran
     Yayıncı: Nurettin Coşkun
<< Önceki Haber Beko Basketbol Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER