Beko Basketbol Ligi

Beko Basketbol Ligi -Antalya Büyükşehir Belediyespor, sahasında Galatasaray Medikal Parkı ağırlayacak


ANTALYA (A.A) - Beko Basketbol Liginin ilk haftasında Antalya Büyükşehir Belediyespor, sahasında Galatasaray Medikal Parkı konuk edecek.
     Beko Basketbol Ligi 2012-2013 sezonunun ilk haftasında Antalya Büyükşehir Belediyespor, cumartesi günü Atatürk Spor Salonunda Galatasaray Medikal Park ile karşılaşacak.
     Antalya Büyükşehir Belediyespor Antrenörü Altar Tunçkol, yaptığı açıklamada, Türkiye Kupasında çok arzu etmelerine rağmen başarılı olamadıklarını söyledi.
     Spor Toto Erkekler Türkiye Kupası (B) Grubunda Hacettepe Üniversitesi maçını kaybederek sekizli finallerin dışında kaldıkları için üzgün olduklarını ifade eden Tunçkol, Ancak bu durumu unutarak yeni sezona iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Sezonunun ilk maçını sahamızda ligin en iyi takımlarından Galatasaray ile oynayacağız. Hedefimiz yeni sezonunun ilk karşılaşmasında seyircimizin önünde sürpriz gerçekleştirmek dedi.
     Tunçkol, maçın hazırlıklarına devam ettiklerini belirterek, tüm Antalyalı spor severlerin takıma destek olmasını istedi.
    
     Muhabir: Şamil Kahveci
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Beko Basketbol Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER