Beko Basketbol Ligi

Beko Basketbol Ligi -Antalya Büyükşehir Belediyesi: 83 - Aliağa Petkim: 78 Salon: Atatürk Hakemler: Halil Baldemir, Mehmet Serdar Ünal, Yücel Çilingir Antalya Büyükşehir Belediyesi: Theodore 4, Lewis 18, Reha Öz 22, Eren Beyaz,


ANTALYA (A.A) - Beko Basketbol Liginde Antalya Büyükşehir Belediyesi, sahasında Aliağa Petkimi 83-78 mağlup etti.
     Aliağa Petkim, ilk çeyreği Holloway ve Francisin etkili oyunu ve bulduğu sayılarla 23-13 önde kapattı. İkinci çeyreğe iyi başlayan Antalya Büyükşehir Belediyesi Davidson ve Carney ile etkili oldu. Fakat konuk takım oyuncuları Francis ve Shumpertin sayılarına engel olamayınca devre, Aliağa Petkimin üstünlüğü ile sona erdi: 45-32.
     Üçüncü çeyreğe hızlı başlayan ev sahibi takım, geliştirdiği ataklarda sayılar bularak son çeyreğe 56-56 beraberlikle girdi.
     Son çeyrekte karşılıklı basketler bulan her iki takım, maçın son 5 dakikasına 66-66 berabere girdi. Antalya Büyükşehir Belediyesi Reha Öz, Carney ve Lewis ile sayılar bularak son 2 dakikaya farkı 5e çıkardı. Konuk takım Holloway ile sayılar bulmasına rağmen mağlubiyete engel olamadı. Son dakikalarda attığı serbest atışlarla Antalya Büyükşehir Belediyesi, sahadan 83-78 galip ayrıldı.
     Bu galibiyetle Antalya Büyükşehir Belediyesi, sahasında ilk galibiyetini almış oldu.
     Maçın en skorer ismi Antalya Büyükşehir Belediyesi adına 22 sayı üreten Reha Öz oldu. Konuk ekipte ise Hollaway, 21 sayı üretmesine rağmen mağlubiyete engel olamadı.
    
     Muhabir: Şamil Kahveci
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Beko Basketbol Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER