Beko Basketbol Ligi

Beko Basketbol Ligi -Banvit antrenörü Küçüközkan: -Sert oynayarak, maçı lehimize çevirmeyi başardık


BALIKESİR (A.A) - Beko Basketbol Ligi ekibi Banvitin antrenörü Yalçın Küçüközkan, kazandıkları Erdemir maçına ilişkin, Sert oynayarak, maçı lehimize çevirmeyi başardık dedi.
     Küçükozan gazetecilere yaptığı açıklamada, maçın başında savunmada çok zayıf kaldıklarını ve ilk yarıda yedikleri 41 sayının kendilerine yakışmadığını söyledi.
     Soyunma odasında daha sert oynamaları konusunda oyuncularını uyardığını belirten Küçükozan, Üçüncü periyottan sonra farklı bir savunma yaptık. Sonuçta da sert oynayarak, maçı lehimize çevirmeyi başardık. Böyle baskı uyguladığımız zaman, hem ligde hem de Avrupa maçlarında kazanacak noktaya gelebiliyoruz. Erkan Veyseloğlunun Erdemirin guardı Gerrod Hendersona iyi baskı yapması, maçı getiren kilit noktalardan biri oldu. Bu arada Erol Can Çinkonun da bu maçta iyi performans göstermesi bizleri çok sevindirdi. Sonuca yönelik oynasak da gençleri de kullanmamız gerektiğini düşünüyor ve süre veriyoruz. Onların da iyi performansları bize umut veriyor diye konuştu.
     Küçükozan, 20 Şubat Çarşamba günü ULEB Avrupa Kupasında Karadağ ekibi Buducnost Voli ile oynayacakları maça konsantre olmak ve bu mücadeleyi kazanarak grubu lider bitirmek istediklerini sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Ahmet Pesen / Halil İbrahim Başer
     Yayıncı: Kamuran Akkuş
<< Önceki Haber Beko Basketbol Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER