Belediyeden kadınlara plaket

Belediyeden kadınlara plaket


BARTIN (A.A) - Belediye Başkanı Cemal Akın, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle, kentte başarılı çalışmalarda bulunan kadınlara plaket verdi.
     Akın, Belediye Dinlenme Evinde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, kadınların elinin değdiği yerde başarının olduğunu belirterek, kadın desteği olmadan başarının mümkün olmadığını söyledi.
     Kadınların, yılın sadece bir günü hatırlanmaması gerektiğini ifade eden Akın, Kadınlarımızı, hayatın her noktasında desteklemeliyiz. Dünyanın var oluşundan bu yana yücelik ve vefakarlık simgesi olan, yaşantımızın her döneminde varlığından mutluluk duyduğumuz, her zaman fikirleriyle ve şefkatleriyle yanımızda olmalarını dilediğimiz kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlarım dedi.
     Akın, konuşmasının ardından, kente hizmetlerinden ve başarılı çalışmalarından dolayı Bartın Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Azize Toper Kaygın, ressam Dilek Özmen, muhasebeci Füsun Özdağ, diş hekimi Halide Küçükkurt, Halk Kütüphanesi Müdürü Tülay Erduran, İl Acil Durum ve Afet Müdürü Nurhan Doğruöz, belediye iç denetçisi Yurdakul Kaya, konak işletmecisi Yıldız Yücel, otel işletmecisi Belgin Varol ile esnaf Hülya Altuğa plaket takdim etti.
    
     Muhabir: Selim Bostancı
     Yayıncı: Sinan Özmüş
<< Önceki Haber Belediyeden kadınlara plaket Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER