Belediye Başkanı Akın:

Belediye Başkanı Akın: -Haziranda 22 ayda 22 yeni proje olarak deklare ettiğimiz projelerden 6sını tamamladık


BARTIN (A.A) - Belediye Başkanı Cemal Akın, Haziranda 22 ayda 22 yeni proje olarak deklare ettiğimiz projelerden 6sını tamamladık dedi.
     Akın, gazetecilere yaptığı açıklamada, 2009 seçimlerinde açıkladığı projelerin hemen hemen tamamını gerçekleştirdiklerini söyledi.
     Bunun yanı sıra seçim beyannamelerinde olmayan çok sayıda projeye imza attıklarını ve zamanı iyi kullanarak hizmetleri aksamadan ve kısa sürede halka ulaştırdıklarını ifade eden Akın, şöyle konuştu:
     Haziran 2012 - Mart 2014 tarihlerini kapsayacak şekilde 22 ayda 22 yeni proje olarak deklare ettiğimiz projelerden 4ünü tamamladık. 4 ay gibi kısa bir zamanda tamamlanan Asma Caddesi, Turgut Işık Caddesi antik yol ve tarihi duvarların korunması, Yukarı Çarşı Havuz, Su Terazisi restorasyonu, Dikilitaş restorasyonu ve çevre düzenlemesi, Tuna Mahallesinde Ali Baysal Parkı, cadde ışıklandırmaları halkın hizmetine sunuldu. Şehitlik Anıtı, Saat Kulesi, Aladağ ve Orduyeri Mezarlığı, Davut Fırıncıoğlu Caddesi düzenlemesi projelendirme çalışmaları devam ediyor.
     Akın, kısa bir süre sonra Kırtepe Mahallesi Gavurtaşı Mevkisinde şelale yapımı ve eski terminal alanında tarihi dokuya uygun iş merkezi yapım projelerinin ihalelerine çıkılacağını aktararak,kent merkezinde doğalgaz çalışmalarına paralel olarak yeni yol çalışmalarının devam ettiğini kaydetti.
    
     Muhabir: Selim Bostancı
     Yayıncı: Sinan Özmüş
<< Önceki Haber Belediye Başkanı Akın: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER