Belediye Başkanı Akın:

Belediye Başkanı Akın: -Belediyenin doğalgaz çalışmalarını engellediği yönündeki açıklama asılsızdır


BARTIN (A.A) - Belediye Başkanı Cemal Akın, AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunçun belediyenin doğalgaz çalışmalarını engellediği yönündeki açıklamasının asılsız olduğunu iddia etti.
     Akın, yaptığı yazılı açıklamada, kentte doğalgaz çalışmasına ilk kazmanın 26 Haziranda vurulduğunu hatırlatarak, o günden bu yana da doğalgaz çalışmasını yürüten firma yetkilileri ile belediyenin istişareli çalıştığını ifade etti.
     2012 yılı için hedeflenen 15 kilometrelik doğalgaz çalışmasının 10 kilometrelik kısmının tamamlandığını vurgulayan Akın, şunları kaydetti:
     Tamamen firma yetkilileri ile istişare halinde giden çalışmada, firma mağdur edilmediği gibi, çalışmalara izin vermemek veya geciktirmek gibi bir durum da söz konusu değildir. AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunçun belediyenin doğalgaz çalışmalarını engellediği yönündeki açıklaması asılsızdır. Zonguldakta 1 kilometre çalışma yapılmış. Kilimli, Kozlu, Çaycuma ve Devrekte hiç kazma vurulamamışken, Bartında 10 kilometrelik çalışma yapılmasını engellemek olarak nitelendirmek, akla ve mantığa sığmamaktadır. Belediyemizi yıpratmaya yönelik zaman zaman yapılan bu tür açıklamalar, siyasi çekişme ortamı yaratmak amaçlıdır ve halkımızda bu söylemlere prim vermemektedir.
    
     Muhabir: Selim Bostancı
     Yayıncı: Sinan Özmüş
<< Önceki Haber Belediye Başkanı Akın: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER