Belediye Başkanı Fadıloğlu öğrencilere doping kartı

Belediye Başkanı Fadıloğlu öğrencilere doping kartı dağıttı


GAZİANTEP (A.A) - Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, belediye etüt merkezlerinde eğitim gören öğrencilere ücretsiz doping kartı dağıttı.
     Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Fadıloğlu, öğrencilerin internet aracılığıyla sınavlara en iyi şekilde hazırlanmaları ve başarı oranlarının artmasını amaçladıklarını ifade etti.
     Doping kartı tüm öğrencilere ücretsiz olarak verdiklerini dile getiren Fadıloğlu, şunları kaydetti:
     Etüt merkezlerimizde 6, 7 ve 8. sınıflara yönelik eğitim çalışmalarımız devam ediyor. Özellikle çocuklarımızın test alışkanlıklarını arttırabilmek, kendi ölçme ve değerlendirmelerini bir başlarına yapabilmelerini sağlayabilmek, bunun yanı sıra velilerin çocuklarının hangi zamanda ne kadar ders çalıştığını kontrol edebilmelerine imkan sunmak adına etüt merkezlerimizde doping kartı sistemi kullanılıyor. Öğrenciler internet ortamında belirlenen adrese adlarını, soyadlarını ve kartın arkasındaki şifreyi yazarak rahatlıkla sistemden yararlanabiliyorlar.
     Fadıloğlu, uygulamaya koydukları bu sistem sayesinde öğrencilerin daha da başarılı olduklarını vurguladı. Öğrenciler de kendilerine Fadıloğluna teşekkür ederek, kart sayesinde eksikliklerini görme imkanı bulduklarını aktardı.
    
     Muhabir: Zerin Özdilek
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber Belediye Başkanı Fadıloğlu öğrencilere doping kartı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER