Belediye Başkanı Gümrükçüoğlunun 23 Nisan mesajı

Belediye Başkanı Gümrükçüoğlunun 23 Nisan mesajı


TRABZON (A.A) - Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı" dolayısıyla mesaj yayımladı.
     Gümrükçüoğlu, mesajında, 23 Nisanın bir milletin bağımsızlık meşalesini alevlendiren önemli adımlarından biri olduğunu belirtti.
     23 Nisanın Türk milletinin yok olmadığını, işgallere, bölünmeye karşı bütün imkanlarını seferber ederek dünyaya varlığını kanıtladığı gün olduğunu ifade eden Gümrükçüoğlu, şöyle devam etti:
     "Bir millet ve devlet olarak yeniden tarih sahnesine çıkma yolunda önemli kararlar alan, en önemlisi de millet egemenliğini esas alarak kurulan Türkiye Büyük Millet Meclisimiz, bugün 93. yaşına girmiştir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, bu günü tüm dünya çocuklarına armağan ederek, gelecek nesillere ne kadar değer verdiğini ve onlara ne kadar güvendiğini ortaya koymuştur."
     Gümrükçüoğlu, çocukların geleceğin teminatı olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:
     "Çocuklarımızın sağlıklı, eğitimli ve mutlu bireyler olarak hayata devam etmeleri en büyük arzumuzdur. Çocuklarımızın özgür düşünceli, donanımlı ve yetenekli gençler olarak yetiştirilmeleri ortak hedefimizdir. Bu vesileyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile Türkiye Büyük Millet Meclisinin kuruluşunun 93.yıl dönümünü en içten dileklerimle kutlar, çocuklarımıza aydınlık yarınlar dilerim."
    
     Muhabir: Meltem Yılmaz
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Belediye Başkanı Gümrükçüoğlunun 23 Nisan mesajı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER