Belediye Başkanı Ürgüpe AA Almanağı hediye

Belediye Başkanı Ürgüpe AA Almanağı hediye edildi


SİVAS (A.A) - Anadolu Ajansı (AA) Sivas Bölge Müdürü Cemal Coşkun, Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüpe AA Almanağı hediye etti.
     Doğan Ürgüpü makamında ziyaret eden Coşkun, AA foto muhabirlerinin 2012 yılı içerisinde Türkiye ve dünyadaki gelişmelere ilişkin çektiği fotoğrafların yer aldığı AA Almanağını Ürgüpe takdim etti. Almanağın yanı sıra AA Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Öztürkün mektubunu da sunan Coşkun, Ürgüpe almanakta yer alan fotoğraflar ve içerik hakkında bilgi verdi.
     Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ürgüp, AAnın Türkiyede ve dünyada yaşanan olayları tarafsız ve doğru bir şekilde yansıttığını belirterek, AA Genel Müdürü Kemal Öztürkü özverili çalışmalarından dolayı tebrik etti.
     AAnın yılın fotoğrafları yarışmasında oy kullandığını hatırlatan Ürgüp, o fotoğraflardan çok etkilendiğini söyledi. O fotoğrafların da bulunduğu almanağın kendisi için çok önemli bir hediye olduğunu belirten Ürgüp, Bu değerli almanağı muhafaza edeceğim. Almanağın hazırlanmasında emeği geçen başta sayın AA Genel Müdürü Kemal Öztürk ve tüm çalışanlara teşekkür ederim dedi.
    
     Muhabir: Seyit Ahmet Eksik
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Belediye Başkanı Ürgüpe AA Almanağı hediye Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER