Belediye Meclisi olağanüstü toplandı

Belediye Meclisi olağanüstü toplandı


KAYSERİ (A.A) - Büyükşehir Belediye Meclisi gündeminde bulunan konuları görüşüp karara bağlamak üzere olağanüstü toplandı.
     Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirilen toplantı öncesi kısa bir konuşma yapan Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Mehmet Savruk, Süper Lige yükselen Erciyessporu tebrik ederek bu başarıda emeği geçenlere teşekkür etti.
     Ardından gündem maddelerine geçildi. Mecliste ilk olarak Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkındaki Kanun gereğince imar yönetmeliğinin yeniden değerlendirilmesi ve belirtilen kriterlere göre hazırlanması talebi görüşülerek Çevre ve Şehircilik Bakanlığının onayına sunulmak üzere kabul edildi.
     Mülkiyeti Büyükşehir Belediyesine ait imar planında akaryakıt ve lpg ikmal istasyonu alanı olarak belirlenmiş Pervane Mahallesinde bulunan taşınmazın satışının yapılması talebi de mecliste görüşülerek onaylandı.
     Mecliste son olarak mülkiyeti Büyükşehir Belediyesine ait Erciyes Dağı Kış Sporları ve Turizm Merkezinde bulunan günü birlik tesis alanı olarak belirlenmiş yer ile yine mülkiyeti Büyükşehir Belediyesine ait Develi ilçesi Yeni Mahallede bulunan 29 ada 35 parsel ve 29 ada 33 parsel numaralı taşınmazların satışının yapılması talepleri görüşülerek kabul edildi.
    
     Muhabir: Mustafa Önal
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Belediye Meclisi olağanüstü toplandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER