Belediye personeline yönelik eğitim

Belediye personeline yönelik eğitim -Gaziantep Büyükşehir Belediyesince personele yönelik Müşteri memnuniyeti ve şikayet yönetim sistemi temel eğitimi konularında eğitim verildi


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantep Büyükşehir Belediyesince personele yönelik Müşteri memnuniyeti ve şikayet yönetim sistemi temel eğitimi konularında eğitim verildi.
     Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, söz konusu eğitim, GASKİ Genel Müdürlüğü Personel Daire Başkanlığına bağlı şube müdürlüklerinde çalışan personele verildi.
     Eğitim programı kapsamında, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) uzmanı Makine Mühendisi Mustafa Koç tarafından katılımcılara TS İSO 10002 müşteri memnuniyeti ve şikayet yönetimi sistemi temel eğitimi konularında bilgi verildi.
     Açıklamada görüşlerine yer verilen Mustafa Koç, iyi bir şikayet yönetim sisteminin, başarılı kurumlar için müşterilerin gereksinimlerini yönetmek ve markalarını korumak açısından önemli olduğunu söyledi.
     Bu eğitim programının, müşteri memnuniyeti ve müşteri şikayetlerinin yönetimi kavramları konusunda katılımcılara yeni ufuklar açmayı planladığını aktaran Koç, şunları kaydetti:
     Eğitim programı aslında ISO 10002 standardı şartlarını açıklamayı hedefler. Eğitimin temel amacı müşteri şikayetlerinin ve müşteri geri beslemelerinin öneminin anlaşılmasının sağlanması, iletişim metotları, teknolojik gereklilikler ve terminolojinin anlaşılması, müşteri şikayetlerinin ve müşteri geri beslemelerinin kuruluşa sağlayacağı değerler ve faydalardır.
    
     Muhabir: Gaziantep
     Yayıncı: Mehmet Güldaş
<< Önceki Haber Belediye personeline yönelik eğitim Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER