Bem

Bem-Bir-Sen Genel Eğitim Sekreteri Karslıdan Ürgüpe ziyaret


SİVAS (A.A) - Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) Genel Eğitim Sekreteri Recai Karslı, Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüpü makamında ziyaret etti.
     Sivas Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ürgüp, belediye ile işçiler arasında yapılan sözleşmenin ülke genelinde örnek alındığını belirtti.
     Memur-Senin ülke genelinde etkin memur sendikalarından birisi olduğunu ifade eden Ürgüp, şunları kaydetti:
     Belediyemizde de aynı şekilde memurlarımızla ilgili geçmiş dönemde yapmış olduğumuz bir sözleşme vardı. Şimdi her şey yasal zemine oturdu, değerlendirmelerini yapıyoruz. En kısa zamanda biz de arkadaşlarımızla yeni bir sözleşme imzalayacağız.
     Bem-Bir-Sen Genel Eğitim Sekreteri Karslı ise Özel İdarede yapmış olduğumuz sözleşmeyle ilgili bilgi alışverişinde bulunmak için buradayız. İnşallah önümüzdeki günlerde sözleşmemizi yenilemede olumlu bir gelişme olursa onu da karşılıklı olarak değerlendiririz. Bu manada sizin de katkı sağlayacağınıza inanıyoruz. Önümüzdeki günlerde performanslarına yansıyacağına da inanıyorum ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Seyit Ahmet Eksik
     Yayıncı: Ahmet Ekici

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER