BEM

BEM-BİR-SENden, Başkan Akgüle ziyaret


SAMSUN (A.A) - Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (BEM-BİR-SEN) Samsun Şubesi yönetim kurulu üyeleri, Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgülü makamında ziyaret etti.
     BEM-BİR-SEN Samsun Şube Başkanı Nurettin Sever, Şube Sekreteri Savaş Gayretli ve Şube Eğitim Sekreteri Abdullah Arlı, Akgülü ziyaret etti.
     Sever, ziyarette, Salıpazarı Belediyesinin hizmet kalitesini yakaladığını ve bölgesinde örnek olduğunu söyledi.
     Sendika çalışmaları hakkında da bilgi veren Başkan Sever, Sizlerin desteğiyle sendikamız ile Salıpazarı Belediyesi arasında Sosyal Denge Sözleşmesi (SDS) imzalamak istiyoruz. Kurumun çalışanlarının özverili çalışmalarıyla bu sözleşmeyi hak ediyor. Sizin de desteğinizle bu sözleşmenin en kısa bir zamanda yapılacağını hizmet kalitenizdeki başarılarının da en üst seviyelere çıkacağına inanıyorum dedi.
     Öncelikle yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Halil Akgül ise çalışanlar lehine her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.
     BEM-BİR-SENin çalışmalarını yakından takip ettiğini ve çok memnun olduğunu aktaran Akgül, Sosyal Denge Sözleşmesi konusunda gerekli çalışmalarımızı başlattık. Belediyede çalışan memurlar için ne gerekiyorsa da yapmaya hazırız diye konuştu.
     Ziyaretin sonunda Sever, Belediye Başkanı Akgüle sivil toplum kuruluşlarına verdiği destek dolayısıyla sendika adına bir plaket takdim etti.
    
     Muhabir: Fatma Kalay
     Yayıncı: Orhan Topal

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER