Berat Kandili

Berat Kandili -Belediye Başkanı Ürgüp, Berat Kandili, Müslümanların sınırsız af ve merhamet sahibi olan Allaha sığınarak günahlardan arındıkları, ilahi lütuf ve bereketlere eriştikleri müstesna zaman dilimlerinden biridir


SİVAS (A.A) - Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, Berat Kandili, Müslümanların sınırsız af ve merhamet sahibi olan Allaha sığınarak günahlardan arındıkları, ilahi lütuf ve bereketlere eriştikleri müstesna zaman dilimlerinden biridir dedi.
     Ürgüp, Berat Kandili nedeniyle yayımladığı mesajında, İslam aleminin kandilini kutladı. Ürgüp, şunları kaydetti:
     Berat Kandili, Müslümanların sınırsız af ve merhamet sahibi olan Allaha sığınarak günahlardan arındıkları, ilahi lütuf ve bereketlere eriştikleri müstesna zaman dilimlerinden biridir. Böylesi mübarek gecelerde toplumsal sorumluluğumuzun da farkına vararak, dayanışma ve yardımlaşma içerisinde birbirimizi severek, birlikte yaşamanın yolu, hoşgörü, doğru ve gerçek anlayış, sabır, bütünlük, dostluk, kini ve nefreti sevgiye, bencilliği fedakarlığa dönüştürmek ve bütün güzellikleri birlikte paylaşmaktan geçer. Berat Kandilinin aydınlattığı manevi ortam, dinimizin genel ibadet ve hayır anlayışına uygun olarak kendimiz ve çevremiz için yararlı davranışlarda bulunmamızı sağlayacak bir bilinç tazeleme imkanı sunmaktadır.
    
     Muhabir: Seyit Ahmet Eksik
     Yayıncı: Emine Konuk

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER