Berat Kandili

Berat Kandili -Belediye Başkanı Yağcı: Kandiller, ışıklarıyla ve manevi feyziyle bunalan gönüllerimizi aydınlatır, zihinlerimizi berraklaştırır


BİLECİK (A.A) - Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, kandillerin ışıklarıyla sadece karanlık geceleri değil, manevi feyziyle de bunalan gönülleri aydınlattığını, zihinleri berraklaştırdığını bildirdi.
     Yağcı, yaptığı yazılı açıklamada, kutsiyetiyle gönüllere ilahi bereket bahşeden ve 11 ayın sultanı Ramazan ayının müjdecisi olan Berat Kandilini idrak etmenin sevinç ve mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti.
     Berat Kandilinde, gönül huzuruyla kardeşliğin ve beraberliğin güçlenmesi temennisinde bulunan Yağcı, şunları ifade etti:
     Ahlak ve erdemin, doğruluk ve dürüstlüğün, paylaşımın, hak ve hukuka riayetin, barış içinde yaşamanın, insani erdemler bağlamında ulaşılabilecek en üstün değerler bütünü olduğunu zihin ve gönüllerimizde derinden hissetmeliyiz. Esasen bu gibi mübarek gün ve geceler değerlendirebildiğimiz sürece, güzel amellerle içini doldurabildiğimiz, yanlışlarımızın farkına varıp doğru istikamete yönelebildiğimiz ölçüde bizim için bereketli ve kazançlı zaman dilimleri olacaktır. Kandiller, ışıklarıyla sadece karanlık geceleri değil, manevi feyziyle de bunalan gönülleri aydınlattır, zihinleri berraklaştırır.
    
     Muhabir: Muhsin Arslan
     Yayıncı: Deniz Açık

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER