Beşkonaklılar Mahallesinde, güzelleştirme çalışmaları yapıldı

Beşkonaklılar Mahallesinde, güzelleştirme çalışmaları yapıldı


ANTALYA (A.A) - Kepez Belediyesi tarafından Beşkonaklılar Mahallesinde güzelleştirme çalışmaları yapıldı.
     Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Beşkonaklılar Mahalle Muhtarı Mehmet Dabanı ziyaret etti. Başkan Tütüncü, önceki dönemlerde tapu tahsisinin ada bazında yapılması yüzünden gecekonduların yerine imara uygun konutların yapılamadığı mahallede, önemli temel belediyecilik hizmetleri yaptıklarını söyledi.
     Yapılan güzelleştirme çalışmaları kapsamında mahallede 2 bin 600 metre yeni yol, 4 bin 822 metre sıcak asfalt, 11 bin metrekare parke kaldırım çalışması yaptıklarını belirten Tütüncü, Beşkonaklılar Mahallesinde asfalt, kaldırım ve yeni yol açma çalışmalarının devam edeceğini bildirdi.
     Asfaltı kullanılamaz hale gelen iki sokağa, sıcak asfalt, parke kaldırım ve orta refüj çalışmasıyla görsel bir güzellik getirdiklerini anlatan Tütüncü, ilçeye yapılan 4 çadır spor salonlarından bir tanesini de Beşkonaklılar Mahallesine inşa ettiklerini kaydetti.
     Kadınlara ve çocuklara modern bir tesiste spor yapma imkanı sunduklarını ifade eden Tütüncü, Mahalleye bir buçuk dönümlük güzel bir mahalle parkı yapıldı. Beşkonaklılar İlköğretim Okulunun bahçesinde ise güzelleştirme çalışmaları yapıldı. Bölgede yeni bir yeşil alan çalışması başlayacak dedi.
    
     Muhabir: Volkan Poliçe
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber Beşkonaklılar Mahallesinde, güzelleştirme çalışmaları... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER