BEÜde söyleşi programı düzenlendi

BEÜde söyleşi programı düzenlendi


BİTLİS (A.A) - Bitlis Eren Üniversitesinde (BEÜ) Üniversitelerde Sosyal, Sportif ve Kültürel Etkinliklerin Öğrenci Başarısı Üzerine Etkileri üzerine söyleşi yapıldı.
     BEÜ Konferans Salonunda düzenlenen söyleşiye katılan spor yazarı Osman Ünal, spor deyince akıllara sadece futbol geldiğini belirterek, bu anlayışa karşı olduğunu söyledi.
     Futbola da saygı duyduğunu, fakat diğer branşlarda emek veren antrenör, yönetici ve sporcu gençlere saygı duyulması gerektiğini ifade eden Ünal, şöyle konuştu:
     Mesela bireysel spor yapan gençler var. Ancak bunlar gündeme gelmiyor. Futbol ise her zaman ön plana çıkıyor. Şehirler arasındaki yatırım farklılığına da karşı gelen bir anlayışla mesleğimi yapmaya çalıştım. Örneğin İstanbulda sportif alanlar olabilir. Ama bunun bütün Anadoluda yaygınlaştırılması bizi daha da güzelliklere kavuşturur. Sporla ilgili daha önce değişik yerlerde defalarca yaptığım konuşmalarımda hep bunu savundum. Bu tezin arkasında durdum.
     Söyleşiye katılan öğrenciler, Ünala, kentteki spor tesislerinin yetersiz olduğunu, bu nedenle spor yapamadıklarını iletti.
     Söyleşi, soru cevap şeklinde devam etti.
    
     Muhabir: Yunus Okur / Şener Toktaş
     Yayıncı: Levent Harman
<< Önceki Haber BEÜde söyleşi programı düzenlendi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER