BEÜ Uygulama ve Araştırma Hastanesi yenilenen

BEÜ Uygulama ve Araştırma Hastanesi yenilenen yoğun bakım ünitesi tanıtımı -Rektör Prof. Dr. Özer: -Hastanemiz, Batı Karadenizdeki en donanımlı ve insan merkezli hastane olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir (Fotoğrafl


ZONGULDAK (A.A) - Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer, Hastanemiz, Batı Karadenizdeki en donanımlı ve insan merkezli hastane olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir dedi.
     Rektör Prof. Dr. Özer, BEÜ Uygulama ve Araştırma Hastanesinin yenilenen yoğun bakım ünitesiyle çeşitli birimlerin tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, bugüne kadar hastanede çok sayıda değişiklik yaptıklarını söyledi.
     Hastanede teknolojik yatırımlardan kişisel ortamlardaki modernizasyonlara kadar çok sayıda yatırım gerçekleştirdiklerini ifade eden Özer, şöyle konuştu:
     Sunmuş olduğumuz hizmetin kalitesini artırmaya özen gösteriyoruz. Sağlık hizmetini sunarken her şeyin merkezinin insan olduğunu biliyoruz. Bir şey yaptığınız zaman insanı dikkate almanız gerekir. Biz buraya problemleri için gelen vatandaşlarımızın her türlü ihtiyaçlarını karşılayarak sağlık hizmetini arttırmaya çalışıyoruz. Diğer taraftan da o hastalarımızın memnuniyetini de arttırmak için de çok sayıda değişiklikler yaptık. Bu başlanılan hizmetlerin sadece küçük bir parçasıdır. Hastanemiz, Batı Karadenizdeki en donanımlı ve insan merkezli hastane olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir. Tıp Fakültesi ve hastane başhekimliğimiz teknoloji kalitesini arttırmak için büyük çaba sarf etmektedir. Planlamış olduğumuz ve şu anda yürürlükte olan çok sayıda projemiz var. Adım adım devreye giriyor. Bu küçük değişikliklerin yanında makro değişiklikler de yapıyoruz. Kanser tedavi merkezimiz büyük bir değişikliktir. Diş hekimliğimiz hızlı bir şekilde ilerliyor. Böylelikle başhekiminden hizmetlisine kadar hem Zonguldaka hem bölgeye hizmet vermek için büyük bir çaba sarf ediyoruz. Biz bu hizmeti sunarken iki şeye dikkat ediyoruz. Sunulan hizmetin kalitesini ve çeşitliliğini arttırmaktır. İkincisi de insana hizmet verildiğini asla unutmamak.
     Rektör Prof. Dr. Mahmut Özer daha sonra basın mensuplarına yenilenen yoğun bakım ünitesiyle çeşitli birimlerini tanıttı.
    
     Muhabir: İdris Köle/Ferdi Akıllı
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber BEÜ Uygulama ve Araştırma Hastanesi yenilenen Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER