Beylikdüzünde bayram ziyaretleri

Beylikdüzünde bayram ziyaretleri -Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Iraklıları ziyaret etti


İSTANBUL (A.A) - Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, ramazan bayramı dolayısıyla Irakhasta ve savaş mağdurlarını ziyaret etti.
     Beylikdüzü Belediyesinden yapılan açıklamada Başkan Uzunun, Irak-ta iç savaşta yaralanan ya da hastalanan Iraklı vatandaşları ziyaret ettiği bildirildi.
     Açıklamada, Beylikdüzü Medicana Hastanesinde tedavi gören vatandaşları tek tek odalarında ziyaret eden Başkan Uzunun aynı hastanede Irakta yaşanan iç savaş nedeniyle hastalanan ya da yaralanan çocuk ve yetişkinleri de ziyaret ettiği ve hastalara geçmiş olsun dileklerini ilettiği bilgisine yer verildi.
     Başkan Uzunun ilçede bulunan Avrupa Huzurevi ve Hüsnü Ayık Omurilik Felçlileri Rehabilitasyon Merkezini de ziyaret ettiği aktarılan açıklamada, Uzunun Bu tür ziyaretlerin hiç aksatılmadan yapılması gerekir. Hepimiz bir gün yaşlanacağız, başımıza her an her şey gelebilir, engelli bir birey haline gelebiliriz. Bu vatandaşlarımızı hem bu güzel günlerde, hem de her zaman ziyaret ederek hallerini hatırlarını sormalıyız. Onları yalnız bırakamayız ifadelerine yer verildi.
    
     Muhabir: Kenan Irtak
     Yayıncı: Sabri Çelebioğlu
<< Önceki Haber Beylikdüzünde bayram ziyaretleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER