Beypazarında Kültür ve Spor Komitesi oluşturuldu

Beypazarında Kültür ve Spor Komitesi oluşturuldu


ANKARA (A.A) - Beypazarında, Kaymakamlığın öncülüğünde Kültür ve Spor Komitesi oluşturuldu.
     Kaymakam Mustafa Kaya başkanlığında oluşturulan komitede, Belediye Başkanı Cengiz Özalp, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Temur, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Özer Kasap, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Baha Tekin, Belediye Gençlik Spor Kulübü sorumlusu Ahmet Kavas da yer alıyor.
     İlçede kültüre ve spora ilgiyi artırmayı, kurumlar arası diyaloğu sağlamayı amaçlayan Komite, ilk olarak badminton, tenis ve futbol dallarında kurumlar arası turnuvalar düzenlendi.
     Kategoriler halinde yapılması planlanan karşılaşmalar için başvurular alınmaya başlandı. Futbol, badminton ve tenis dallarında düzenlenen karşılaşmalarda dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı törenlerinde verilecek.
     Kaymakam Mustafa Kaya, sporun insanları kaynaştıran bir unsur olduğuna işaret ederek, Bizler de bu kapsamda ilçe genelinde kurumlar arası diyaloğu sağlamak üzere turnuvalar düzenledik dedi.
     Komitenin önümüzdeki günlerde, futbol, tenis ve badminton turnuvalarının ardından, kültür alanında da etkinlikler düzenleyeceği duyuruldu.
    
     Muhabir: Yaşar Tonbak
     Yayıncı: Şükran Yücel
<< Önceki Haber Beypazarında Kültür ve Spor Komitesi oluşturuldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER