Beytüşşebaptaki terör saldırısı

Beytüşşebaptaki terör saldırısı -AK Parti Muğla İl Başkanı Öztürk: -Hain örgüt tarafından gerçekleştirilen menfur saldırıyı lanetliyoruz


MUĞLA (A.A) - AK Parti Muğla İl Başkanı Nihat Öztürk, Şırnakın Beytüşşebap ilçesinde düzenlenen terör saldırısını kınadı.
     Öztürk, gazetecilere yaptığı açıklamada, Şırnakın Beytüşşebap ilçesindeki terör saldırısında 10 askerin şehit düşüğünü, 7 askerin de yaralandığını üzüntü ile öğrendiklerini belirtti.
     Saldırıda Köyceğiz ilçesine bağlı Yangı köyünde AK Parti Köyceğiz İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Fevzi Uysalın yeğeni Asteğmen Burak Erdi Uysalın da şehit düştüğünü ifade eden Öztürk, Hain örgüt tarafından gerçekleştirilen menfur saldırıyı lanetliyoruz. Yüce Türk Milletini bu hain saldırılarla yıldıracağını, birlik ve beraberliğimizi bozabileceğini düşünen zihniyet hiçbir zaman emeline ulaşamayacaktır. Yüreğimizi dağlayan bu terör saldırısına verilecek cevap, milletimizin tek yürek olarak birlik ve beraberliğini ortaya koyması ve sağduyusunu korumak olacak dedi.
     Öztürk, üzücü saldırıda hayatını kaybeden askerlere Allahtan rahmet, ailelerine ve Türk ulusuna başsağlığı dilerken, yaralı askerlere de acil şifalar dileğinde bulundu.
    
     Muhabir: Utku Uçrak
     Yayıncı: Tuncer Çetinkaya
<< Önceki Haber Beytüşşebaptaki terör saldırısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER