BGCden Aydına Onur Üyeliği

BGCden Aydına Onur Üyeliği


BALIKESİR (A.A) - Emniyet Müdürler Kararnamesi ile Gaziantepe atanan Balıkesir İl Emniyet Müdürü Ömer Aydın, veda ziyaretlerini Gazeteciler Cemiyeti ile sürdürdü. Gazeteciler Cemiyeti yönetimi, Aydına Onur Üyeliği Beratı verdi.
     Aydın, Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek, Başkan Ramazan Demir, yönetim kurulu üyeleri ve basın mensuplarıyla biraraya geldi.
     Cumartesi günü Balıkesirden ayrılacağını ve pazartesi günü Gaziantepte iş başı yapacağını belirten Aydın, şöyle konuştu:
     32 ay yani 2,5 yıldır Balıkesirde görev yaptım. Ekip ruhu içinde güzel çalışmalar yapma gayretinde olduk. En büyük destekçilerimizden biri de Balıkesir basını oldu. Çalışmalarımızı en iyi şekilde kamuoyuna duyuruldu, vatandaşa ulaştırıldı. Hedeflediğimiz amaçlara da ulaştık. Balıkesirde organize suçlarla mücadelede önemli işler başarıldı. Bu konuda eskiye dayanan bir sıkıntı vardı, bu aşıldı. Organize suçlar tüm suç gruplarını etkileyen bir unsurdu. Bunda bir rahatlama sağlandı. Önleyici hizmetlerde yıldırım ekipler sayesinde seri, hızlı ve güçlü bir şekilde olaylara müdahalede ettik. Bu da vatandaşın polise güvenini artırdı. Toplum destekli projelerde vatandaşın suçtan korunması, suça karşı bilinçlendirilmesi, alması gereken tedbirleri öğrenmesi ve polisle işbirliği yapması konusunda başarıya ulaştı. Genel anlamda Balıkesir, huzur ve asayişin sağlandığı bir il haline geldi.
     Balıkesirin potansiyeli olan ve geleceği parlak bir il olduğunu vurgulayan Aydın, Balıkesirde görev yapmaktan büyük onur duydum. Burada güzel dostlar, dostluklar edindim. Balıkesirle irtibatımız devam edecek diye konuştu.
     Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ramazan Demir, Aydının Gaziantep gibi önemli bir ile atanmasını, Balıkesirdeki üstün performansına bağladıklarını belirterek, Sayın Müdürümüzün görev süresi boyunca emniyetin yerel ve yaygın medyanın temsilcileri ve cemiyetimizle ilişkisi hep çok iyi seviyede oldu. Balıkesirde önemli projelere imza atan, huzur ve güveni sağlayan Aydının Gaziantepte de başarılı olacağına, bu zorlu görevden de alnının akıyla çıkacağına inanıyoruz dedi.
     Demir, Aydına Balıkesir basınına gösterdiği ilgi ve destek için teşekkür ederken, Onur Üyeliği beratını sundu.
    
     Muhabir: Seyhan Kırıcı
     Yayıncı: Zafer Akpınar
<< Önceki Haber BGCden Aydına Onur Üyeliği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER