Bigada fotoğrafçılık kursu açıldı

Bigada fotoğrafçılık kursu açıldı


ÇANAKKALE (A.A) - Biga Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü tarafından fotoğrafçılık kursu açıldı.
     Fotoğraf sanatçısı Kazım Topçu gözetiminde Biga Belediyesi Bilgi, Kültür ve Sanat Evinde 36 kişinin katılımı ile başlayan kurs, 14 Mayıs 2013 tarihinde sona erecek.
     Biga Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Ramazan Tasar, kursun açılışında, Biga Kent Konseyi Fotoğrafçılık Çalışma Grubu üyelerinden oluşan 36 kursiyere, başarı dileğinde bulundu.
     Biga Kent Konseyi Başkanı Metin Tatlı da fotoğrafçılık çalışma grubunun, ilçenin değerleriyle ilgili fotoğraf arşivini oluşturmayı amaçladığını söyledi.
     Grubun, ilçenin eski fotoğraflarına ulaşarak, Biga Belediyesi bünyesinde arşiv oluşturmayı hedeflediğini ifade eden Tatlı, Halkımızdan evlerinde bulunan eski Biga fotoğraflarını Biga Kent Konseyi ofisimize getirmelerini rica ediyoruz dedi.
     Fotoğrafları paylaşanların isimlerinin Biga Belediyesi arşivinde ölümsüzleştirileceğini vurgulayan Tatlı, Gençlerden fotoğrafçılık kursu için çok fazla talep geldi. Biga İktisadi İdari Bilimler Fakültesi bünyesinde bulunan An Tutulması Topluluğu Başkanı Uğur Şakoğlu ile birlikte gençlerimiz ayrı bir çalışma içerisinde bulunacaklardır diye konuştu.
    
     Muhabir: Serten Akkaya/Fikriye Susam Uyar
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber Bigada fotoğrafçılık kursu açıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER