Bigada işadamlarına hitabet semineri verildi

Bigada işadamlarına hitabet semineri verildi


ÇANAKKALE (A.A) - Biga Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) tarafından işadamlarına yönelik hitabet semineri düzenlendi.
     Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) öğretim elemanı Gökhan Bayram tarafından yapılan sunum, oda toplantı salonunda gerçekleşti.
     BTSO Başkanı Tunçay Yaşar, seminer açılışında yaptığı konuşmada, bu tür programlar düzenleyerek üyelere katkı sunmaya çalıştıklarını söyledi.
     Hitabetin iş dünyası için önemli olduğunu belirten Yaşar, İşadamları için iyi konuşmak çok önemli. Bugün nasıl konuştuğumuzu, bu seminerle gözden geçireceğiz. Bu konuda uzman ve başarılı bir isim olan Gökhan Bayram hocamızı ağırlıyoruz. Kendileri odamızın düzenlediği festivallerde ve ödül törenlerinde de başarılı konuşmalar yapmışlardır. Bu tür eğitimleri devam ettireceğiz ve üyelerimize katkı sunmayı sürdüreceğiz dedi.
     Seminerde sunum gerçekleştiren Gökhan Bayram ise katılımcılara nasıl daha iyi konuşulabileceği konusunda bilgiler aktardı.
     Bayram, seminerde heyecanın nasıl yenilebileceği, kitleleri etkileme yöntemleri, özgüven ile konuşma yöntemleri, konuşma hataları, başarılı konuşmacılar, liderlerin hitabet yöntemleri, en başarılı konuşmalar, konuşurken dikkat edilecek hususlar, konuşma metinlerini hazırlama konusunda değerlendirmelerde bulundu.
    
     Muhabir: Serten Akkaya / Burak Akay
     Yayıncı: Zafer Akpınar
<< Önceki Haber Bigada işadamlarına hitabet semineri verildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER