Biga Belediyesinin projeleri

Biga Belediyesinin projeleri


ÇANAKKALE (A.A) - Biga Belediyesinin projeleri sürüyor.
     Belediye Başkanı Mehmet Özkan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kültür Merkezi Projesinin içinde yarı olimpik yüzme havuzu, hamam, fitness salonu, sauna, konaklama tesisi, restoran ve konferans salonunun bulunduğunu söyledi.
     Özkan, 9 bin metrekarelik alana kurulacak tesisi tabakhaneler bölgesinde yer alan kantarın bulunduğu alana yapmayı planladıklarını bildirdi.
     Bir diğer projenin Minia Çanakkale olduğunu ifade eden Özkan, 12 bin metrekarelik alana yapılacak projenin tahsis çalışmasını hızlandırdıklarını, istenen evrakları Ankaraya giderek bizzat kendisinin teslim ettiğini kaydetti.
     Özkan, Kocabaş Çayı, Asmalı ve Uzunsu derelerinin ıslah çalışmalarını Devlet Su İşleri (DSİ) ile hazırladıklarını ve programa alınması için sunduklarını da belirterek, şöyle devam etti:
     Atık Su Arıtma Tesisi Projesi ile ilgili de ihale onayı, yer teslimi gibi evraklar isteniyordu. Projemiz geçen hafta imzalandığından müracaatımızı yaptık. Tesisler için 5 milyon 682 bin 760 lira bedel üzerinden anlaşmaya imza attık. Bunun yüzde 10luk kısmı olan 150 bin lira hesabımıza yatırıldı.
    
     Muhabir: Serten Akkaya / Mehmet Bayer
     Yayıncı: Zafer Akpınar
<< Önceki Haber Biga Belediyesinin projeleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER