Bilecikte eğitimde işbirliği protokolü

Bilecikte eğitimde işbirliği protokolü


BİLECİK (A.A) - Bilecik Belediyesi, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında eğitimde işbirliği protokolü imzalandı.
     Belediye Başkanı Selim Yağcı, yaptığı açıklamada, eğitime büyük önem verdiklerini ve eğitimle ilgili bütün projelere destek vermeye çalıştıklarını kaydetti.
     Kaynak israfında bulunmamak gerektiğini ifade eden Yağcı, şöyle konuştu:
     Geleceğimiz, gençlerimiz için kaynaklarımız bir elden, sürekliliği sağlayacak şekilde kullanmamız için son derece önemli. Daha önceden Okullar Hayat Olsun projesini imzalamıştık. İnşallah bu protokolle üniversitemiz, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Belediyemiz işbirliği içinde eğitim çağındaki gençlerimize hizmet verilecek ve üç kurum arasından bir güç doğacaktır. İnşallah hayırlı uğurlu olur ve bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonrada el birliği içinde bu çalışmaları yürütürüz.
     Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Azmi Özcan da bu tür protokollerin gençlerin yarınlara hazırlanmasında gerekli ve önemli girişimler olduğunu bildirdi.
     İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Şişman ise eğitim kalitesini ve niteliğini artırarak işbirliğini güçlendirmek için bir protokol gerçekleştirdiklerini söyledi.
     Konuşmaların ardından Yağcı, Prof. Dr. Özcan ve Şişman protokolü imzaladı.
    
     Muhabir: Mehmet Candikmen
     Yayıncı: Deniz Açık
<< Önceki Haber Bilecikte eğitimde işbirliği protokolü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER