Bilecikte Matematik ve Fen Bilimleri proje

Bilecikte Matematik ve Fen Bilimleri proje çalışması -Bozüyük İlçe Milli Eğitim Müdürü Başıbüyük: İl genelinde hazırlanan 108 projeden 84ü Bozüyükteki öğrenci ve öğretmenlerimizin gayretleriyle gerçekleştirildi (Fotoğraf


BİLECİK (A.A) - Bozüyük İlçe Milli Eğitim Müdürü Hanifi Başıbüyük, ortaokul öğrencilerine yönelik, Matematik ve Fen Bilimleri proje çalışması çerçevesinde il genelinde hazırlanan 108 projeden 84ünün Bozüyükteki öğrenci ve öğretmenlerin gayretleriyle gerçekleştirildiğini söyledi.
     Başıbüyük, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Bu Benim Eserim Projesi kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı ve Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumunun (TÜBİTAK) yürüttüğü, Temel Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından koordine edilen 8. sınıf öğrencilerine yönelik Matematik ve Fen bilimleri proje çalışması kapsamında il genelinde hazırlanan 108 projeden 84 tanesinin, Bozüyükteki öğrenci ve öğretmenlerin hayretleriyle hazırlandığını bildirdi.
     Hazırlanan projelerin daha sonra Eskişehirdeki Bilim Kurulunun önüne gittiğini ifade eden Başıbüyük, şöyle konuştu:
     İl genelinde hazırlanan 108 Bu Benim Eserim Projesinin 84ün Bozüyükteki öğrenci ve öğretmenlerimizin gayretleriyle gerçekleştirildi. Daha sonra bu projeler, Eskişehirde Bölge Bilim Kurulunun önüne gitti. Bölge Bilim Kurulunun kriterlerine göre de Bilecikten toplam 20 proje kabul edildi. Bu projelerin 16sı Bozüyükteki öğrenci, öğretmen ve okul müdürlerinin gayretleriyle gerçekleşti. Önümüzdeki günlerde, Eskişehirde 16 projemiz sergilenecek ve Bilim Kurulu tarafından uygun görülen projeler, Bakanlık ve TÜBİTAKın uygun gördüğü yerde sergilenecek. Burada emeği geçen öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi ve idarecilerimizi kutluyorum. İnşallah, Bozüyük olarak daha başarılı işlere imza atacağımızdan hiç kuşkumuz yok.
    
     Muhabir: Barış Eren / Mesut Tankulu
     Yayıncı: Deniz Açık
<< Önceki Haber Bilecikte Matematik ve Fen Bilimleri proje Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER