Bilecikte teröre tepki

Bilecikte teröre tepki -Türkiye Kamu-Sen üyesi bir grup, terör saldırılarına tepki gösterdi


BİLECİK (A.A) - Türkiye Kamu-Sen Bilecik İl Temsilciliği üyesi bir grup, son günlerde artan terör saldırılarına tepki gösterdi.
     Cumhuriyet Meydanında toplanan grup adına açıklama yapan Türkiye Kamu-Sen Bilecik İl Temsilcisi Ömer Yel, küresel planla, milletin teröre karşı duyarlılığının yok edilmek ve direncinin kırılmak istendiğini iddia etti.
     Ateşin sadece düştüğü yeri yakmadığını, acısını Türk milletinin yüreklerini dağladığını ifade eden Yel, şöyle konuştu:
     Milleti yok etmek için kurulan bütün hain planlar bozulmaya mahkumdur. Vatan topraklarında, Ezanlar susmasın, ay yıldızlı al bayrak göklerden inmesin diye can veren evlatlar var. Unutmayalım ki, bizler rahat yataklarımızda uyurken, 20 yaşındaki gencecik evlatlarımız, soğukta, sıcakta, gece, gündüz, yağmur, çamur demeden nöbet tutuyor, çatışmaya giriyor. Bu yavrularımız, gündelik gelip geçici telaşlar içerisinde unutulup gitmeyi değil, her an, her saniye hatırlanmayı hak ediyor. Bizler milletçe birlik ve dayanışma içinde olduğumuz sürece ülkemizi bölmeye, kardeşi kardeşe düşman etmeye kimsenin gücü yetmeyecektir. Birliğimiz ve kardeşliğimiz, ortak hareket ederek, sevinci ve kederi paylaşarak artacak, şehitlerimizin ruhları bu sayede huzur bulacaktır. Bilinmelidir ki, şehitlerimiz canlarını bu vatının birliği ve dirliği için verdiler. Terörü, teröristi ve onların gizli, açık her türlü destekçilerini lanetliyoruz.
     Basın açıklamasının ardından grup, olaysız dağıldı. Bu arada, Bozüyük ilçesinde de Türkiye Kamu-Sen üyesi bir grup, Cumhuriyet Meydanında terörü protesto etti.
    
     Muhabir: Mehmet Candikmen / Muhsin Arslan / Deniz Açık
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Bilecikte teröre tepki Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER