Bilecikteki orman yangını

Bilecikteki orman yangını -TBMM KİT Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bilecik Milletvekili Poyraz, Osmaneli ilçesinde çıkan orman yangınında zarar gören İçmeler mevkisinde incelemelerde bulundu -Poyraz: İçmeler mevkisini i


BİLECİK (A.A) - TBMM KİT Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bilecik Milletvekili Fahrettin Poyraz, Osmaneli ilçesinde 6 Ağustosta çıkan orman yangınında zarar gören İçmeler mevkisinde incelemelerde bulundu.
     Poyraz, bölgedeki incelemenin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, çıkan yangında 150 hektar alanın hasar gördüğünü, 15 milyon liradan fazla zarar olduğunu söyledi.
     Bilecikin yüzde 50den fazlasının ormanlık alan olduğunu ifade eden Poyraz, şöyle konuştu:
     Vatandaşlarımızın ormanla birlikte yaşama bilincini yükseltmemiz gerekiyor. Ormanımızı korumak için ne kadar sert tedbir almamız gerekiyorsa bunları almamız lazım. Bu öyle bir şey ki geri dönüşü yok. İçmeler mevkisini insanların yararlanabileceği bir hale getireceğiz. Köyde yaşayan insanlarımız kusura bakmasınlar. Buraların tapusu Selçuk köyü üzerinde görünüyor ama burası sadece o köye ait değil, burası 75 milyon insanımızın tamamına ait olan bir yerdir.
     İçmeler mevkisindeki incelemelerde Osmaneli Belediye Başkanı Mehmet Isıkan ve AK Parti Osmaneli İlçe Başkanı Ahmet Kaya da hazır bulundu.
    
     Muhabir: Saim Turan / Mehmet Candikmen / Sinan Balcıkoca
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Bilecikteki orman yangını Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER