Bilecikten kısa kısa

Bilecikten kısa kısa -Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Özünlü, aday olmayacak


BİLECİK (A.A) - Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Özünlü, bu yıl yapılacak seçimlerde başkanlığa aday olmayacağını bildirdi.
     Özünlü, AA muhabirine, görevinde 20 yılı tamamladığını, 5 dönemdir arkadaşlarının isteği ve desteğiyle seve seve bu görevi yaptığını söyledi.
     Odanın binası olmadığı günlerde dahi görevinin başında olduğunu belirten Özünlü, şöyle konuştu:
     Yeni dönem için başkanlığa aday olmayacağım. Beni seçen ve destek olan arkadaşlarımdan çok memnunum. Sağlık problemlerim olduğu zamanlarda başkan yardımcılarımızdan Hakkı Aynuru bu göreve layık görmüştüm. O da sağ olsun kabul etti. Kendisi maden mühendisidir. Bilecik ile ilgili mermer konusunda bilgi sahibi bir arkadaşımızdır. Önerdiğimiz arkadaşımız seçildiği takdirde iyi bir ekiple Bilecike hizmet etmeye devam edeceğiz. En önemli işimiz, oda binasını yaptırmaktı. Bunu yapmak kolay değil. Bu bina, yüzümün akı oldu.
     Özünlü, seçimlerin şubat ayı sonunda yapılmasının planlandığını sözlerine ekledi.
    
     -Bilecik POMEMin faaliyetleri
    
     (Fotoğraflı)
    
     Bilecik Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) Müdürlüğü, 12nci dönem polis adayları çeşitli faaliyetlerde bulundu.
     Müdürlükten yapılan yapılan açıklamada, polis adaylarının silah atış eğitimlerinin başlaması dolayısıyla öğrenciler tarafından kestirilen kurbanların etlerinin, kentteki ihtiyaç sahibi 33 aileye dağıtıldığı bildirildi.
     Toplum Destekli Polislik çalışmaları kapsamında kulüp üyesi öğrenciler tarafından Kış Geldi... Suriye İçin Bir Ekmek, Bir Battaniye kampanyasına destek verildiğini ve toplanan paraların Halk Bankası Bilecik Şubesine yatırıldığı belirtilen açıklamada, toplanan mavi kapakların da Bilecik Engelliler Derneğine teslim edildiği duyuruldu.
    
     Muhabir: Mesut Tankulu - Muhsin Arslan
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Bilecikten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER