Bilecik İl Genel Meclisi, şubat ayı

Bilecik İl Genel Meclisi, şubat ayı toplantısı


BİLECİK (A.A) - Bilecik İl Genel Meclisi, 2013 Şubat ayı 3üncü birleşimi, İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Hüseyin Çelik başkanlığında yapıldı.
     İl Özel İdaresinde gerçekleştirilen toplantıda, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ve Su ve Kanal Müdürlüğü başlığı altında 2 gündem maddesi görüşüldü.
     İlk gündem maddesinde, Söğüt ilçesinin Kavacık köyünde kum ocağı kurma ve işletme ruhsatı talebine, Devlet Su İşlerinin (DSİ) incelemesi sonucu yaptığı itiraz sonrasında belirlenen alanın Sakarya Nehrinin akış yönüne doğru 100 metre çıkartılarak küçültülmesi konusu görüşüldü. Yapılan oylama sonucunda, Çevre Komisyonunun konuyu 3 gün içinde yerinde incelemesi ve İl Genel Meclisine rapor sunması oy birliğiyle kabul edildi.
     İkinci maddede ise Pelitözü Göleti Dağıtım tesisi ve trafo yerinin OEDAŞa devredilmesi talebi oy birliğiyle kabul edildi.
     Öte yandan, önceki gün yapılan birleşimlerde İmar ve Bayındırlık Komisyonu , Emlak ve istimlak Müdürlüğü , İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğü , İnhisar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı başlıkları altında 6 gündem maddesi oy birliğiyle kabul edildiği bildirildi.
    
     Muhabir: Mesut Tankulu
     Yayıncı: Deniz Açık
<< Önceki Haber Bilecik İl Genel Meclisi, şubat ayı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER