Bingölde istişare ve değerlendirme toplantısı yapıldı

Bingölde istişare ve değerlendirme toplantısı yapıldı -Bingöl Valisi Mustafa Hakan Güvençer: Biz sadece sorunlarımızı değil hedeflerimizi ve mutluluklarımızı da paylaşabilelim


BİNGÖL (A.A) - Bingölde il istişare ve değerlendirme toplantısı yapıldı.
     Bingöl Valiliği Toplantı Salonununda gerçekleştirilen toplantıda konuşan Bingöl Valisi Mustafa Hakan Güvençer, çabalarının Bingöl ve Bingöllüler için olduğunu söyledi.
     Bu toplantının her şeyden önce istişare ve eş güdüm toplantısı olduğunu belirten Güvençer, şunları söyledi:
     Bingöl ve Bingöllü için ne yapabilirsek bizlere hem özel hayatımızda hem de genel hayatımızda birer kazanımımız olacak, hepinizin bu bilinç içerisinde olduğunu biliyorum. Henüz daha yeni bir takvim yılının ilk aylarındayız hatta yatırım yılı olarak bakarsak yeni yatırım yılının ilk günlerinde olacağız. 2012 yılının ortasından itibaren 2013 yılında yapacaklarımızı tespit ettik, belirledik merkezlerimize tekliflerimizi yaptık, pek çoğumuzun teklifleri onaylandı ya da onaylanmak üzere. Ne olacağına dair en azından merkezlerimizden, bakanlıklarımızdan sözlü bilgilerimizi aldık. Yatırımlar konusunda bu yıl Bingöl çok şanslı. Bu toplantı hepimizin ortak aklını ya da mesaisini ortaya koyarak, çözebileceğimiz sorunlar konusunda söz alabileceğimiz ve çözüm üretmeye çalışacağımız bir toplantıdır. Özellikle örnek olabilecek, işaret verebilecek çalışmalarınız konusunda bilgiler verebilirsiniz. Biz sadece sorunlarımızı değil hedeflerimizi ve mutluluklarımızı da paylaşabilelim.
     Toplantıya İl Jandarma Komutanı Kurmay Yarbay Ethem Metehan Yaşar, Bingöl Emniyet Müdürü Ercan Taştekin, Bingöl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı ile çok sayıda kamu kurum ve kuruluş amiri katıldı.
    
     Muhabir: Naim Boşkut/Nail Kadırhan
     Yayıncı: Necdet Doğruyol
<< Önceki Haber Bingölde istişare ve değerlendirme toplantısı yapıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER