Bingölde karne heyecanı

Bingölde karne heyecanı


BİNGÖL (A.A) - Bingölde 2012-2013 eğitim ve öğretim yılının birinci döneminin sona ermesi nedeniyle öğrenciler arasında karne heyecanı kaşandı.
     Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı, Dikköyü Milli Egemenlik İlköğretim ve Ortaokulu ziyaret ederek, burada eğitim gören öğrencilere karnelerini dağıttı.
     Sarı, burada yaptığı konuşmada, öğrencilerin karne heyecanını paylaşmak istediklerini belirterek, İlim kuşa benzer tutamazsanız uçar, okul sıralarında geçirilen zaman çok önemli göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor, çok çalışarak hedeflerimize ulaşabiliriz dedi.
     Öğrencilerden tatilde bol bol kitap okumalarını isteyen Sarı, Sizler bizim için çok değerlisiniz, okulda öğrendiklerinizi unutmamanızı istiyorum. Seviye Belirleme Sınavına (SBS) iyi hazırlanmalısınız. Bir hayaliniz varsa öncelikle bu sınavı geçmelisiniz. SBS ile iyi bir liseye girebilirsiniz, iyi bir lise, iyi bir üniversite, iyi bir gelecek demektir. Okulunuzun kıymetini bilin, burada geçireceğiniz zaman çok önemli, göz açıp kapayıncaya kadar geçecek, çok çalışırsanız hedeflerinizi yakalarsınız diye konuştu.
     Bingölde 411 okulda 62 bin 607 öğrenci karnelerini aldı.
    
     Muhabir: Naim Boşkut / İbrahim Yakut
     Yayıncı: Behçet Güngör
<< Önceki Haber Bingölde karne heyecanı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER