Bingöl Valisi Güvençer:

Bingöl Valisi Güvençer: Emeklerinizin muhatabı olan gençlerimiz, siz eğitim çalışanlarının başarısına şahitlik edecektir


BİNGÖL (A.A) - Bingöl Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Emeklerinizin muhatabı olan gençlerimiz, siz eğitim çalışanlarının başarısına şahitlik edecektir dedi.
     İl Milli Eğitim Müdürlüğünce Bingöl Öğretmenevinde düzenlenen Birlik Beraberlik ve Dayanışma etkinliğine katılan Vali Güvençer, yemek öncesi yaptığı açıklamada, Bingölün geleceğini şekillendiren eğitim camiası mensupları ile bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti belirtti.
     Vali Güvençer, Bingölde eğitim adına yapılan çalışmaların ekip ruhuyla gerçekleştirildiğini ifade ederek, Tertiplenen bu yemek, kurum içi dayanışmanın en güzel örneklerinden biridir. Bu güzel dayanışmanın hep devam etmesini dilerim. Milli eğitim camiası olarak kıymetinizi bilmenizi istiyorum. Çünkü yaptığınız iş uzun vadeli. Emeklerinizin muhatabı olan gençlerimiz, siz eğitim çalışanlarının başarısına şahitlik edecektir. İlimizi eğitim alanında daha ileriye götürmek için tüm zorlukları göğüslemeliyiz diye konuştu.
     İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı ise, örf ve adetlerine bağlı bir il olan Bingölde sıcakkanlı insanlarla görev yapmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, personelin moral ve motivasyonunu yükseltmek için böyle bir etkinlik düzenlediklerini söyledi.
     Sarı, yemeğin camiada kaynaşma, sevgi ve dostluğu pekiştirmesini umut ettiğini belirtti.
    
     Muhabir: Abdullah Çelik / Sema Kaplan
     Yayıncı: Behçet Güngör
<< Önceki Haber Bingöl Valisi Güvençer: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER