Binicilik

Binicilik -Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Kupasını, Wassenaar isimli atıyla Ankara Atlı Spor Kulübünden Murat Erdoğan kazandı -Erdoğana kupasını, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakan Yardımcısı Kutbettin Arzu verdi


ANKARA (A.A) - Binicilikte, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Kupasını, Wassenaar isimli atıyla Ankara Atlı Spor Kulübü (AASK) adına yarışan Murat Erdoğan kazandı.
     Binicilik Federasyonu ve AASKnin ortaklaşa düzenlediği Engel Atlama Binicilik Yarışmalarında, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Kupasını, Wassenaar isimli atıyla Murat Erdoğan elde etti. Kupa mücadelesinde, Erdoğan parkuru 80.34 saniyede hatasız tamamlayarak birinci oldu. Ankara Binicilik İhtisas Kulübünden (ABİK) Orhan Koşar, Ritmo isimli atıyla yarışta ikinciliği elde etti. Yarışın üçüncüsü ise Komtesse II atıyla mücadele eden AASKden Sercan Yılmaz oldu.
     Kupayı kazanan Murat Erdoğana ödülünü, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakan Yardımcısı Kutbettin Arzu verdi. Yarışmaları Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müsteşarı Vedat Mirmahmutoğulları da izledi. Bakan Yardımcısı Arzu ile müsteşar Mirmahmutoğulları, törenin ardından sporcularla hatıra fotoğrafı çektirdi.
     Yarışmaları izlemesi beklenen Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Diyarbakırdaki şehit törenlerine katıldığı için etkinliğe gelemedi.
    
     Muhabir: Merve Yıldızalp - Hüseyin Burak Demirer
     Yayıncı: Hüseyin Doğru

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER