Bitliste kaçırılan öğretmenler

Bitliste kaçırılan öğretmenler -Terör örgütü PKK mensuplarınca kaçırılan, bir süre sonra serbest bırakılan 2 öğretmen, memleketleri Konyaya geldi


KONYA (A.A) - Bitliste terör örgütü PKK mensuplarınca kaçırılan, bir süre sonra serbest bırakılan 2 öğretmen, memleketleri Konyaya geldi.
     Resmi plakalı bir araç ve sivil polisler eşliğinde Konyaya getirilen öğretmenler Mehmet Örk ve Ömer Sürücünün ilk durağı, öğretmenlerden Mehmet Örkün, merkez Karatay ilçesindeki Türk bayrağı asılı baba evi oldu.
     Örk, ailesi ve akrabaları tarafından sevinç gözyaşlarıyla karşılandı. Genç öğretmen Örk, annesi ve babası başta olmak üzere aile bireylerine sarılarak hasret giderdi.
     Baba Kerim Örk, duygularını soran gazetecilere; kötü günler geçirdiklerini ancak bunların geride kaldığını belirterek, Şimdi çok mutluyuz. Bu süreçte kimse bizi yalnız bırakmadı. Destek veren, çocuklarımızın kurtarılması için çalışan yetkililere teşekkür ediyorum. Allah kendilerinden razı olsun dedi.
     Kaçırılan diğer öğretmen Ömer Sürücü de buradaki karşılamanın ardından, yine merkez Karatay ilçesi Şems-i Tebrizi Mahallesinde yaşayan ailesinin evine getirildi. Sürücünün ailesi de evlatlarını karşılarken duygu dolu anlar yaşadı.
    
     Muhabir : Mümin Altaş / Murat Aslan
     Yayıncı : Osman Kurt
<< Önceki Haber Bitliste kaçırılan öğretmenler Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER