Bitlisteki çatışma

Bitlisteki çatışma -AK Parti Bitlis Milletvekili Kiler: -Acımız ne kadar büyük olursa olsun asla umutsuzluğa kapılmayacak, hainlerle mücadele kararlılığımızı arttırarak yolumuza devam edeceğiz


BİTLİS (A.A) - AK Parti Bitlis Milletvekili Vahit Kiler, acıların ne kadar büyük olursa olsun asla umutsuzluğa kapılmayarak, hainlerle mücadele kararlılığını arttırarak yola devam edeceklerini belirtti.
     Kiler, terör örgütü mensuplarınca Ortakapı köyündeki askeri birliğe düzenlenen saldırıyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada, 3 geçici köy korucusunun şehit olduğu, 1 asker ile 3 korucunun yaralandığı saldırıyı şiddet ve nefretle kınadığını bildirdi.
     Bitliste yaşanan terör olayının kendilerini derinden üzdüğünü ifade eden Kiler, açıklamasında şunlara yer verdi:
     Vatandaşlarımızı korumak için canlarını feda edercesine mücadele eden güvenlik görevlilerimizin canına kasteden, insanlıktan nasibini almamış kişilerin yaptığı saldırılar karşısında tek yürek olarak en güzel cevabı vereceğiz. Terör olayları birlik ve beraberliğimizi asla bozamayacaktır. Kaldı ki terör örgütünün hain planları hiçbir zaman gerçekleşmeyecek ve akıttıkları kanda kendileri boğulacaktır. Milletimiz bu olayların üstesinden mutlaka gelecektir. Acımız ne kadar büyük olursa olsun asla umutsuzluğa kapılmayacak, hainlerle mücadele kararlılığımızı arttırarak yolumuza devam edeceğiz.
    
     Muhabir: Yunus Okur / Sıtkı Yıldız
     Yayıncı: Şükran Yücel
<< Önceki Haber Bitlisteki çatışma Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER