Bitlis Özgüzeldere Spor Kulübü Başkanı Tuncel:

Bitlis Özgüzeldere Spor Kulübü Başkanı Tuncel: -Bu sezonu kayıpsız ve mağlup olmadan kapatmayı hedefledik


BİTLİS (A.A) - Bitliste amatör ligde mücadele eden Özgüzeldere Spor Kulübü Başkanı Cevdet Tuncel, bugüne kadar oynadıkları 9 maçı kazandıklarını ve bu karşılaşmalarda 39 gol attıklarını söyledi.
     Tuncel, gazetecilere yaptığı açıklamada, bu sezonu kayıpsız ve mağlup olmadan kapatmayı hedeflediklerini bildirdi.
     Kalan son iki maçı da almak için ellerinden gelen çabayı göstereceklerini ifade eden Tuncel, şöyle konuştu:
     Bölgesel Amatör Ligine (BAL) iyi bir kadro oluşturup, takviye yapacağız. Şimdiye kadar malzeme, lisans ve diğer giderlerle 20 bin lira masraf yaptık. Geçen yıldan kalan borçların çoğunu ödedik. Cüzi miktarda borcumuz kalıyor. Yetkililerden, esnaftan ve vatandaşlarımızdan maddi ve manevi destek bekliyoruz. Bu başarılı takıma sahip çıkmalarını istiyoruz. Takımın tamamı yerli sporculardan oluşuyor. Takımımızın yaş ortalaması 19dur.
     Sahanın karla kaplı olmasından dolayı, geçen yıl 11 deplasman maçı oynadıklarını anımsatan Tuncel, bu yıl da yine aynı sıkıntıları yaşadıklarını kaydetti.
     Tuncel, Sahada kar olmasından dolayı bu yıl da 3 maçımızı Güroymak ilçemizdeki sahada oynadık. Saha ve ulaşımda sıkıntı yaşıyoruz. Valimiz Veysel Yurdakulun sahayı açtırmasını istiyoruz dedi.
     Takıma malzeme desteği sunan kulübün eski başkanlarından Habip Cine, Zülküf Pavike ve Suat Akbulaka teşekkür eden Tuncel, takımı aldıkları bu desteklerle yürüttüklerini bildirdi.
    
     Muhabir: Şener Toktaş
     Yayıncı: Berin Arslan Çetin
<< Önceki Haber Bitlis Özgüzeldere Spor Kulübü Başkanı Tuncel: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER