Bodrumda Haydi bayanlar spora etkinliği

Bodrumda Haydi bayanlar spora etkinliği -Bodrum Belediyesi ve Bodrum Kadın Dayanışma Merkezinin düzenlediği Haydi bayanlar spora etkinliğine aralarında avukat, doktor, öğretim üyesi, ev hanımlarının bulunduğu yaklaşık 100


MUĞLA (A.A) - Bodrum Belediyesi ve Bodrum Kadın Dayanışma Merkezinin (KADEM) düzenlediği Haydi bayanlar spora etkinliğine bayanlar yoğun ilgi gösteriyor.
     Bodrum Belediyesi Binnaz Karakaya Spor salonundaki ücretsiz etkinliğe aralarında, avukat, doktor, öğretim üyesi, tur rehberleri ve ev hanımlarının da bulunduğu yaklaşık 100 kadın, pilates, yoga, step kurslarına yoğun ilgi gösteriyor.
     Kurslar hakkında gazetecilere bilgi veren pilates eğitmeni Füsun Sarıca, haftanın 3 günü hanımlara spor yaptırdıklarını söyledi.
     Bayanların kurslara yoğun ilgi gösterdiğini ifade eden Sarıca, Hanımlarla burada spor yapıyoruz, yoga yapıyoruz. Kurslar ücretsiz olarak veriliyor. Bu tür etkinliklere bütün hanımları bekliyoruz. Spor yapmamız şart, hele belli bir yaştan sonra kadınlarımızın spor yapması şart. Kilo vermek için yapmaları şart, yürüyüş yapmaları gerekiyor dedi.
     2 senedir kurslara katılan Berrin Uygur ise yetkililerin düzenlediği etkinlikten dolayı çok mutlu olduklarını belirterek, Pilates ve yürüyüş yapıyoruz. Formumuzu koruyup kilo almıyoruz. Burada çok üniversite mezunu var. Diş doktoru var, avukat var bir kaç rehber arkadaşımız var. Kültür seviyesi çok yüksek kişiler var. Bu etkinliğin bize çok yararı olduğunu düşünüyorum. Çok güzel bir organizasyon diye konuştu.
    
     Muhabir: Ali Ballı
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Bodrumda Haydi bayanlar spora etkinliği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER