Bodrumda fırtına etkili oluyor

Bodrumda fırtına etkili oluyor -Bodrumda saatteki hızı 75 kilometreyi bulan fırtına nedeniyle günlük yaşam olumsuz etkileniyor


MUĞLA (A.A) - Bodrumda fırtına nedeniyle günlük yaşam olumsuz etkileniyor.
     AA muhabirinin Bodrum Meteoroloji Müdürlüğü yetkililerinden edindiği bilgiye göre, Bodrumda rüzgar güneydoğu yönünden saatte 65 ile 75 kilometre arasındaki hızda esiyor. İlçede iki gündür etkili olan fırtına nedeniyle günlük yaşam olumsuz etkileniyor.
     Ortakent-Yahşi beldesinde sahile yakın restoran ve kafeler de dalgalardan etkileniyor. Camlara çarpan dalgalar, iş yerlerini zarar veriyor.
     Sahil kenarında bulunan bazı küçük balıkçı tekneleri, dalgalar nedeniyle su alarak zarar gördü. Ortakent-Yahşi beldesi Yahşi sahilinde limandaki azmak başında demirli balıkçı teknelerinin batmaması için tekne sahiplerinin güvenlik tedbirleri arttırdıkları gözlendi.
     Öte yandan Bodrum Sahil Güvenlik ekipleri, limandaki görevlileri yaşanabilecek olumsuzluklara karşı tedbirli olmaları konusunda uyardı.
     Ortakent-Yahşi Belediyesi Limanı sorumlusu Ersan Özcan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, fırtınanın iki gündür etkili olduğunu belirterek, Fırtına oldukça etkili. Akşam etkisi biraz daha artacak. Dalgalar çok yüksek, ama şu ana kadar bir sorun olmadı. Tekne sahipleri de güvenlik tedbirlerini artırdılar dedi.
    
     Muhabir: Ali Ballı
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Bodrumda fırtına etkili oluyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER